Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-3: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα τους με 1-3 από την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-3: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα γκολ που δέχτηκε. Ίσα-ίσα που στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικός για να μην ανοίξει νωρίτερα η ΑΕΚ το σκορ στη φάση του Ελίασον στο 3’.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Είχε τις καλές και τις κακές του στιγμές. Έχασε τον Γκατσίνοβιτς στη φάση του 0-1, αλλά όσες φορές επιχείρησε να κάνει κούρσες από τα δεξιά, δεν είχε και άξιους συμπαραστάτες.

ΜΠΑ: Ίσως ήταν από τους λίγους διακριθέντες του Ολυμπιακού, ασχέτως αν έφαγε την προσποίηση από τον Μάνταλο στο 1-3.

ΣΙΣΕ: Κακές επιλογές στις μεταβιβάσεις, είχε κάποιες καλές επιλογές στα μαρκαρίσματα, αλλά δεν είχε μία εμφάνιση που έπειθε συνολικά.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Έδωσε πολλές μονομαχίες με τον Ελίασον και τον Άμραμπατ και ήταν από τους παίκτες που τουλάχιστον το πάλεψαν, δίχως να έχει κάποια τρομερή αποτελεσματικότητα.

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν ήταν ο Εμβιλά που γνωρίζαμε. Έτρεξε πολύ, κέρδισε και έχασε μονομαχίες, αλλά ως πρόσημο δεν το λες και θετικό.

ΧΟΥΑΝΓΚ: Μακριά από τις κλασικές μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του έμεινε ο Νοτιοκορεάτης, ο οποίος δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό δημιουργικά.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Δεν βοήθησε καθόλου ο Γάλλος στο πρώτο ημίχρονο. Περίμενε περισσότερα πράγματα ο Ανιγκό από τον «Αστερίξ».

ΜΠΙΕΛ: Τίποτα… Μηδέν εις το πηλίκον σε ακόμη ένα ματς για τον Ισπανό, ο οποίος για κάποιον λόγο δείχνει λες και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη, μολονότι έχουν περάσει οκτώ μήνες.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Το πάλεψε όσο άντεχε, δεν του βγήκαν οι περισσότερες προσπάθειες, αλλά χάρη στην επιμονή του ξεκίνησε η φάση του 1-1. Δεν είχε βοήθειες ο Θεσσαλός χαφ.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Αν δεν είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… άφαντος, καθώς στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα δεν φάνηκε καθόλου.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έδωσε κατά κάποιο τρόπο ενέργεια, είχε συμμετοχή στο 1-1 με την ασίστ που έδωσε με σέντρα στον Μπακαμπού, αλλά σε κάποιες αντεπιθέσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Έβγαλε νεύρο, αλλά σίγουρα όταν μπαίνει ξεκούραστος στο ματς, χρειάζονται περισσότερα πράγματα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο 77’, αλλά δεν βοήθησε καθόλου.

ΚΑΣΑΜΙ: Μπήκε στο 84’ και ενώ είχε ήδη πετύχει το 1-2 η ΑΕΚ. Λίγα πράγματα, δεν πρόλαβε να δείξει κάτι.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Ακριβώς τα ίδια με τον Κασάμι.