Ολυμπιακός: Λήξη συναγερμού με Ροντινέι ενόψει ΑΕΚ

Ο Ροντινέι ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και είναι στη διάθεση του Ζοσέ Ανιγκό για το παιχνίδι της Κυριακής (23/4) με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: Λήξη συναγερμού με Ροντινέι ενόψει ΑΕΚ

Επέστρεψαν την Δευτέρα του Πάσχα (17/4) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις προπονήσεις, με τον Ζοσέ Ανιγκό να ξεκινάει την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι της Κυριακής (23/4) με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Στα ευχάριστα νέα για τον Γάλλο τεχνικό είναι ότι έληξε ο συναγερμός σε ό,τι είχε να κάνει με τον Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είχε χάσει την τελευταία στιγμή τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα λόγω ίωσης.

Την Δευτέρα (17/4) λοιπόν, ο Ανιγκό είδε τον Ροντινέι να προπονείται σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο».

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος πλέον για τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του «τελικού» με την ΑΕΚ, όπου θα είναι ίσως το τελευταίο χαρτί για τον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, οι Εμβιλά, Μπα, Χουάνγκ και Μπακαμπού που είχαν τραβήξει μεγάλο κουπί το προηγούμενο διάστημα, φόρτισαν τις μπαταρίες τους και εννοείται ότι αποτελούν βασικά γρανάζια στο πλάνο του Ανιγκό για το παιχνίδι με την «Ένωση».