Ολυμπιακός: Κι αυτός ήταν μεγάλη απογοήτευση

Πολύς λόγος γίνεται μετά την αποχώρηση Χάμες για τις φετινές μεταγραφικές αστοχίες του Ολυμπιακού, με τον Χουάνγκ Ουί Τζο να είναι μία επίσης μεγάλη απογοήτευση. Ένα γκολ με πέναλτι σε όλη τη χρονιά. 

Ολυμπιακός: Κι αυτός ήταν μεγάλη απογοήτευση

Ο Χουάνγκ Ουί Τζο συνέχισε να είναι βασικός στην Σεούλ και στο έβδομο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Κορέας, όπου συνεχίζει δανεικός από τη Νότιγχαμ καθώς δεν είχε δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη στη φετινή σεζόν σε άλλη ομάδα μετά την παρουσία του και στον Ολυμπιακό.

Κι επειδή λόγω Χάμες γίνεται πάλι αναφορά στις μεταγραφές που έκανε φέτος η ελληνική ομάδα και στο μικρό ποσοστό ευστοχίας τους, ο άλλος Χουάνγκ (όχι ο Ιν Μπομ γιατί φυσικά αυτή ήταν μία τεράστια επιτυχία) μπορεί να θεωρηθεί ως επίσης κορυφαία απογοήτευση.

Ο Ουί Τζο έπαιξε το πρωί του Μ. Σαββάτου (15/4) σε ένα ακόμη ματς της Σεούλ και πάλι δεν σκόραρε αν και ήταν βασικός όπως πάντα και έμεινε μέχρι το τέλος. Στο εκτός έδρας 1-1 με την Ποχάνγκ. Η ομάδα και ο προπονητής του τον εμπιστεύονται απολύτως παρόλο που έχει βάλει μόνο ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι την προηγούμενη εβδομάδα.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι σε όλες τις φετινές παρουσίες του, σε συλλόγους αλλά και με την Εθνική του στο Μουντιάλ και σε άλλα ματς, ο Ουί Τζο έχει μόνο αυτό το γκολ με πέναλτι εναντίον της Νταεγού. Και μια ασίστ με τον Ολυμπιακό, στον Μπιέλ και στη νίκη επί του Ιωνικού στο Φάληρο.

Κι ένας έμπειρος σέντερ φορ με είκοσι συμμετοχές από το περασμένο καλοκαίρι σε Ολυμπιακό και Σεούλ έχοντας ένα γκολ με πέναλτι και μία ασίστ, δικαίως θεωρεί τη φετινή σεζόν τη χειρότερη της καριέρας του.