Ολυμπιακός: Η Ρέιντζερς και οι επισκέψεις στην Ελλάδα για τον Χουάνγκ

Ο «πολυμήχανος» Χουάνγκ έχει υποχρεώσει την Ρέιντζερς να τον παρακολουθεί στενά, αλλά δεν ιδρώνει το αφτί των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η Ρέιντζερς και οι επισκέψεις στην Ελλάδα για τον Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έχει καταθέσει φέτος την ψυχή του στον Ολυμπιακό και κατά γενική ομολογία αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού μαζί με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Σεντρίκ Μπακαμπού.

Έχοντας λοιπόν τις «υψηλές πτήσεις» με τη φανέλα των Πειραιωτών σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ με τη φανέλα της Εθνικής Ν. Κορέας, ήταν απολύτως φυσιολογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει επίσημη πρόταση το καλοκαίρι απ’ όλους τους συλλόγους που τον έχουν «κατασκοπεύσει», αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός θα έχει «ενοχλήσεις» από διάφορους «μνηστήρες» του Χουάνγκ.

Μία εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι η Ρέιντζερς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Σκωτία, η ομάδα της Γλασκώβης έχει τακτικές παρουσίες - μέσω σκάουτ της - στα ελληνικά γήπεδα. Δεν έρχεται στη χώρα μας να δει μόνο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και ματς του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ήδη μεταξύ άλλων είχαν ακουστεί διάφορα σενάρια στο παρελθόν π.χ. για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι οι Σκωτσέζοι μεταξύ άλλων παρακολουθούν και την παρουσία του Χουάνγκ με τη φανέλα των Πειραιωτών και είναι λογικό να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με όλα όσα βλέπουν.

Από εκεί και πέρα βέβαια ο λόγος θα περάσει κάποια στιγμή και στον Ολυμπιακό, εφόσον έρθει πρόταση από τη Ρέιντζερς ή από οποιαδήποτε... Ρέιντζερς. Η πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει σκοπό να χάσει τον Νοτιοκορεάτη την επόμενη σεζόν, θεωρώντας τον ως έναν από τους βασικούς «πυλώνες» στο χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού.