Ολυμπιακός: Το έχουν δεδομένο και στην Κολομβία ότι ο Χάμες δεν συνεχίζει στο λιμάνι

Ο Χάμες Ροντρίγκες που αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ (12/4, 19.30),  διανύει τον τελευταίο του μήνα στο λιμάνι, σύμφωνα και με τους Κολομβιανούς.

Ολυμπιακός: Το έχουν δεδομένο και στην Κολομβία ότι ο Χάμες δεν συνεχίζει στο λιμάνι

Μετράει μέρες στο λιμάνι ο Χάμες Ροντρίγκες. Όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Μ. Τετάρτης (12/4), ο αποκλεισμός του Κολομβιανού από το ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ήταν και ένα μήνυμα για το μέλλον του.

Υπάρχει προβληματισμός για την γενικότερη παρουσία του στο λιμάνι και ειδικά το τελευταίο δίμηνο, όπου είτε είναι στα θεραπευτήρια, είτε όταν παίζει, δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια όπως συνέβη στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στην Κολομβία λοιπόν από την Μ. Τρίτη (11/4) εξέφραζαν τη βεβαιότητά τους ότι ο Χάμες δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό την επόμενη χρονιά και πως διανύει τον τελευταίο του μήνα στον Πειραιά.

Διόλου τυχαία δεν είναι άλλωστε και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών από την Τουρκία, που ήθελαν την Μπεσίκτας να τρίβει τα χέρια της με όλα όσα συμβαίνουν με τον Κολομβιανό αστέρα.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα πλέον, ο Χάμες – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο.