Νέα διαρροή της ΑΕΚ: «Την Κυριακή (9/4) κάναμε το αίτημα για αλλαγή διαιτητών»

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι ο «Δικέφαλος» έκανε αίτημα για την αλλαγή διαιτητή στο ματς με τον Άρη από το Σάββατο (8/4) και όχι ανήμερα του ματς όπως ανέφερε η ΕΠΟ.

Νέα διαρροή της ΑΕΚ: «Την Κυριακή (9/4) κάναμε το αίτημα για αλλαγή διαιτητών»

Από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού προέκυπτε ότι στο σημερινό (11/4) Δ.Σ. της Λίγκας, οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ είπαν ότι έκαναν αίτημα για αντικατάσταση του Πολωνού διαιτητή στο ματς με τον Άρη από το βράδυ του Σαββάτου (8/4) και όχι ανήμερα του αγώνα, την Κυριακή (9/4) δηλαδή, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω νέας διαρροής τόνισε τα εξής:

«Αυτό που είπαμε είναι πως κάναμε αίτημα αλλαγής των διαιτητών στην ΕΠΟ, όπως και ο Άρης, αφού είχαν συμβεί όσα συνέβησαν και είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή»

«Το αίτημα μας είναι την Κυριακή, υπάρχουν και η ώρα και η ημερομηνία φυσικά που στάλθηκε το mail. Αλλά το να μας παρουσιάζουν να έχουμε πει και μάλιστα ενώπιον τους πως ζητήσαμε αλλαγή διαιτητή το Σάββατο, ξεπερνάει και την πιο διεστραμμένη σκέψη».

«Ήμαρτον πλέον με την γελοιότητα. Προφανώς πρέπει να είναι μεθυσμένοι και ίσως χρειάζεται να κάνουν το αλκοτέστ του Mega. Αλκοτέστ Mega χρειάζονται φυσικά και όσοι το αναπαράγουν».