Μαρινάκης σε Κοσμά: «Έχετε κάνει Μπανανία το ποδόσφαιρο, δεν υπήρχαν μεθυσμένοι διαιτητές»

Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Κοσμά στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας.

Μαρινάκης σε Κοσμά: «Έχετε κάνει Μπανανία το ποδόσφαιρο, δεν υπήρχαν μεθυσμένοι διαιτητές»

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Σούπερ Λίγκας, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ Γιώργο Κοσμά να έχουν έναν έντονο διάλογο, ενώ παρενέβη και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Διέρρευσε αρχικά ότι η ΑΕΚ κίνησε τις διαδικασίες ζητώντας αλλαγή του Πολωνού διαιτητή στο ματς με τον Άρη από το βράδυ του Σαββάτου και όχι από την Κυριακή (9/4) όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Επιπλέον, η ατάκα του Γιώργου Κοσμά ότι ζητήθηκε από την ΑΕΚ να ανοίξουν οι κάμερες του αεροδρομίου για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη με τον Ρατσκόφσκι και τους συνεπιβάτες του, ο Μαρινάκης τού απάντησε: «Ακόμα και αν ανοίξουν οι κάμερες, παρότι από όσο γνωρίζουμε μια ΠΑΕ είστε όχι η εισαγγελία για να δίνετε παραγγελίες, το Ελευθέριος Βενιζέλος δεν είναι ΕΠΟ να παραγγέλνετε, αλλά σας λέω ότι ας πούμε ότι υπάρχει μια ένταση. Τι σημαίνει αυτό; Αφήστε τα παραμύθια επιτέλους. Όλο ένα στημένο σκηνικό ήταν! Ούτε μεθυσμένοι υπήρχαν ούτε τίποτα. Είδατε το αλκοτέστ των ανθρώπων; Μηδέν!»

Γιώργος Κοσμάς: «Είδαμε ένα χαρτί από μπακάλικο»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η ΕΛΑΣ έκανε το αλκοτέστ κύριε Κοσμά. Χαρτιά απο μπακάλικα και ταβέρνες εσείς χρησιμοποιείτε. Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία».

Γιάννης Αλαφούζος: «Κύριε Κοσμά όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος διοικεί την ΕΠΟ με τον κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο που ξέρουμε πως αθωώθηκε από τις επιτροπές της ΕΠΟ. Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο του Μάνταλου, τα αίσχη στις ΕΠΣ και όλα τα υπόλοιπα. Παρότι είστε αγενής χαίρομαι που αποκαλύψατε ότι εσείς αιτηθήκατε την αλλαγή διαιτητή. Εσάς ποιος σας ενημέρωσε και δεν ενημέρωσαν εμάς; Είναι ντροπή όσα συμβαίνουν».

Γιώργος Κοσμάς: «Τι θέλετε κύριε Αλαφούζο; Γκιρτζίκηδες;».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ποιον να θέλουμε, τον Μπαλτάκο τον φασίστα;».

Γιώργος Κοσμάς: «Θέλετε να σας κλείνουν σε ασανσέρ κύριε Αλαφούζο;».

Γιάννης Αλαφούζος: «Εγώ κλείστηκα στο ασανσέρ κύριε, δεν κλείστηκα φυλακή! Εγώ δεν θα κάτσω να παρακολουθήσω όλο αυτό! Να το χαίρεται το ποδόσφαιρο όπως το έκανε ο κύριος Μελισσανίδης και οι Παπαδόπουλοι».

Γιώργος Κοσμάς: «Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να συνομιλεί μαζί σας με τόσο υβριστικές αναφορές που κάνατε στις επιστολές σας».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η δική σας επιστολή ήταν απαράδεκτη. Και επειδή λέτε για κόκκινους σβέρκους άλλων ομάδων, δείτε καλύτερα το δικό σας σβέρκο που τον έχουμε κάνει ολόμαυρο!».