ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Τάισον

Εμφάνιση που του δίνει πόντους έκανε κόντρα στον Βόλο ο Τάισον, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει πως μπορεί να βγει μπροστά στο φινάλε της σεζόν. 

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Τάισον

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι για επανεκκίνηση μετά τις σερί ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Κόντρα στον Βόλο, οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν φρεσκάδα, καθάρισαν το ματς από νωρίς και έδειξαν σημάδια ανάκαμψης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές όσον αφορά την ενδεκάδα και είδε τον Τάισον να ανεβάζει στροφές. Το βιογραφικό του Βραζιλιάνου είναι πλούσιο και σίγουρα διαθέτει ποιότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Ο 35χρονος έδειξε πόσο καλά μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους πίσω από τον επιθετικό και αυτό δεν φάνηκε μόνο από τις δύο ασίστ που μοίρασε. Άλλωστε εδώ που έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ, όλοι πρέπει να βγουν μπροστά και ο Τάισον έκανε το πρώτο βήμα. Ο Ρουμάνος έμεινε ικανοποιημένος ενώ αρχίζει σιγά-σιγά να τον εμπιστεύεται περισσότερο.

Γενικά ο Βραζιλιάνος έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει προς το φινάλε της σεζόν ενώ η ουσία που είχε στο παιχνίδι του είναι εκείνη που θέλει ο «Δικέφαλος» για να πετύχει τους στόχους του.