Ολυμπιακός: Στην Τουρκία περιμένουν τις εξελίξεις με Χάμες

Οι «χαμηλές πτήσεις» του Χάμες Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό έχουν αντίκτυπο και στην Τουρκία, με άμεσα ενδιαφερόμενο την Μπεσίκτας.

Ολυμπιακός: Στην Τουρκία περιμένουν τις εξελίξεις με Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες απέδειξε και στη Λεωφόρο ότι ήταν φανερά ανέτοιμος να ανταποκριθεί σε ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι, όπως αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός ότι εδώ και δύο μήνες ήταν μονίμως σε μία διαδικασία «μπες - βγες» από τις προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων, φαίνεται ότι τον επηρέασε σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε με τίποτα να ακολουθήσει τον ρυθμό του ντέρμπι.

Τις «χαμηλές πτήσεις» του Κολομβιανού αστέρα επιθυμεί να εκμεταλλευτεί η Μπεσίκτας. Στην Τουρκία περιμένουν τις εξελίξεις με τον Χάμες, ελπίζοντας ότι στο τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός δεν θα ενεργοποιήσει τον όρο του συμβολαίου του που αφορά την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη μία σεζόν.

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι στην Μπεσίκτας περιμένουν με αγωνία να ολοκληρωθεί η χρονιά, έτσι ώστε να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Χάμες.

Ωστόσο, αυτό θα συμβεί μόνο σε δύο περιπτώσεις. Είτε αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Χάμες και άρα θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο πρωταθλητής Ελλάδας, είτε αποφασίσει ο Ολυμπιακός να μην τον κρατήσει και η Μπεσίκτας τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Όπως και να ‘χει, έχοντας μπροστά ακόμη έναν μήνα αγωνιστικής δράσης για τον Ολυμπιακό, τη δεδομένη στιγμή δεν μπαίνει κανένας σε τέτοιου είδους συζητήσεις, καθώς προέχει για τους Πειραιώτες να ολοκληρώσουν τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα. Στην Μπεσίκτας βέβαια έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται, αλλά οι όποιες εξελίξεις θα πάνε για τον Μάιο.