ΑΕΚ: Ούτε με Άρη ο Μoυκουντί...

Ο Αρόλντ Μουκουντί έμεινε εκτός αποστολής για δεύτερο διαδοχικό αγώνα, χάνοντας και την αναμέτρηση με τον Άρη λόγω προβλήματος τραυματισμού. Aντίθετα επανήλθε ο Μήτογλου που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε

ΑΕΚ: Ούτε με Άρη ο Μoυκουντί...

Όπως και στο Πανθεσσαλικό κόντρα στο Βόλο, έτσι και κόντρα στον Άρη (09/04, 18.00) η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αρόλντ Moυκουντί.

Ο Kαμερουνέζος, διεθνής στόπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα που του στέρησε την συμμετοχή στο προηγούμενο ματς και θα λείψει από την αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην οποία επανακάμπτει ο Σίμος Μήτογλου αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και τον άφησε εκτός του αγώνα στην Μαγνήσια.

Έτσι ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον διεθνή αμυντικό στη διάθεση του και ήταν στους παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του «δικεφάλου».

Aντίθετα άφησε εκτός τον Τομ Φαν Βέερτ, παρότι συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις, πιθανότατα κρίνοντας ότι δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό.

Η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες