Ολυμπιακός: Οι υψηλές παρουσίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Χουάνγκ

Σπουδαία κλαμπ από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έκλεψε την παράσταση.

Ολυμπιακός: Οι υψηλές παρουσίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Χουάνγκ

Συμβαίνει σε σχεδόν κάθε σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Στο φαληρικό γήπεδο υπήρξαν σημαντικές παρουσίες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ».

Ακόμα και για τον σύλλογο είναι καλό να βρίσκονται άνθρωποι ομάδων που προέρχονται από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και προφανώς στο… στόχαστρο τους είχαν παίκτες και των δύο ομάδων. Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ τους διαθέτουν ποδοσφαιριστές που ιντριγκάρουν τα κλαμπ του εξωτερικού.

Ήταν έντονη η παρουσία της Serie A στο Φάληρο, αφού βρέθηκαν άνθρωποι της Μίλαν, της Τορίνο και της Φιορεντίνα, ενώ θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της σεζόν έχει έρθει στη χώρα μας και άνθρωπος της Ίντερ. Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ παρακολούθησε άνθρωπος της Ντόρτμουντ, μία ομάδα που σκανάρει όλα τα πρωταθλήματα, αλλά και άνθρωπος της Λιλ.

Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο Χουάνγκ, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του μεγάλου αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Ο Νοτιοκορεάτης από το ξεκίνημα της σεζόν έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό και αρκετά είναι τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό. Δεν ήταν πάντως ο μοναδικός που τσέκαραν οι σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες που βρέθηκαν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.