ΠΑΟΚ: Πειθαρχικό παράπτωμα και σιωπηρή τιμωρία σε Ουάρντα

Ο μεσοεπιθετικός από την Αίγυπτο είχε βρεθεί εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με δική του υπαιτιότητα. 

ΠΑΟΚ: Πειθαρχικό παράπτωμα και σιωπηρή τιμωρία σε Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα ένανε παράπονα μετά την προπόνηση του Σαββάτου, γεγονός που ανάγκασε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον αποκλείσει από το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο ποδοσφαιριστής του δικέφαλου του βορρά μόλις είδε ότι δεν θα ήταν στην ενδεκάδα του ντέρμπι άρχισε τις... γκρίνιες, με αποτέλεσμα ο Ρουμάνος τεχνικός να τον αφήσει τελικά εκτός αποστολής.

Αυτό είχε ως συνέπεια ο Ουάρντα να νευριάσει και να μην πάει στην προπόνηση της Κυριακής που αφορούσε όσους δεν ήταν στην αποστολή για το ντέρμπι. Ο Αιγύπτιος σήμερα, Τρίτη προπονήθηκε κανονικά, θέλοντας να δείξει ότι η... μπόρα πέρασε, όμως ο Λουτσέσκου αποφάσισε να μην τον έχει στα πλάνα του ούτε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/9).

Φυσικά και η περίπτωσή του αποτελεί ένα στοίχημα, τόσο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, όσο και για τον ίδιο τον σύλλογο. Ο Ουάρντα είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, στο παρελθόν είχε δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα, όμως δεν παύει να αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για τον δικέφαλο του βορρά, που ψάχνει να βρει τρόπο να μην «κάψει» ένα πολύ καλό χαρτί του.