Αστέρας Τρίπολης: «Οχι» του Παντελίδη στον ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ο Έλληνας προπονητής δέχθηκε πρόταση από την κυπριακή ομάδα, την οποία και απέρριψε. 

Αστέρας Τρίπολης: «Οχι» του Παντελίδη στον ΑΠΟΕΛ

Παραμένει η αναστάτωση στο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος γνώρισε πρωτοφανή συντριβή με 5-2 από τη Δόξα Κατωκοπιάς μέσα στο ΓΣΠ. Οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν άθλια εμφάνιση και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους φιλάθλους τους, που αντίθετα χειροκρότησαν τους φιλοξενούμενους.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Κύπρου είναι έντονα ενοχλημένη από την απόδοση των παικτών και ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, είναι αποφασισμένος για μεγάλες αλλαγές, μεταξύ αυτών και η πρόσληψη νέου προπονητή. Έτσι θεωρείται δεδομένη η απόλυση του Γιώργου Κωστή, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πήρε προσωρινά, την θέση του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του νησιού, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, είναι μεταξύ των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, όμως δεν είναι ο μοναδικός στη λίστα της διοίκησης των «γαλαζοκιτρίνων». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Παντελίδης μίλησε με παράγοντα του ΑΠΟΕΛ, αλλά απάντησε αρνητικά στην πρόταση του.

O προπονητής του Αστέρα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Το μόνο σίγουρο, πάντως, για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους Αρκάδες.