Μασούρας: «Νίκες που δίνουν αυτοπεποίθηση»

Στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης στάθηκε ο Γιώργος Μασούρας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-1.

Μασούρας: «Νίκες που δίνουν αυτοπεποίθηση»

Ο Γιώργος Μασούρας έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-1 για την τρίτη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος.

Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι κατάφερε να δώσει για πρώτη φορά το προβάδισμα στους Πειραιώτες.

Μετά τον αγώνα μίλησε στην Cosmote TV λέγοντας: «Είναι νίκες που δίνουν αυτοπεποίθηση και βαθμολογική ανάσα στη συνέχεια. Γνωρίζανε πως ήταν σαν τελικός, Έπρεπε να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε. Έχω δει πολλά παιχνίδια και απ' έξω και αγωνιζόμενος. Αυτό που καταλάβαινα είναι ότι είχαμε αυτοπεποίθηση. Ήθελε ο κάθε ποδοσφαιριστής τη νίκη. Αυτή η σιγουριά έβγαινε και στον κόσμο, ακόμη και όταν χάναμε. Λέγαμε πως δεν γίνεται με αυτή την εμφάνιση να μην πάρουμε το παιχνίδι. Όλο αυτό δεν γίνεται τυχαία, αλλά από ομαδική δουλειά».

Για το γκολ του είπε: «Έτυχε να βρίσκομαι εκεί. Είναι αυτές οι στιγμές που, η χαρά του επιθετικού και μία ατυχία για τον Κουλιεράκη, που είναι και νεαρός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».