Ελ Αραμπί: «Μπήκα αποφασισμένος να βοηθήσω»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δήλωσε πως ήταν αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ, σχολίασε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο εκτέλεσε το πέναλτι, ενώ μίλησε και για το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ελ Αραμπί: «Μπήκα αποφασισμένος να βοηθήσω»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί για...

Το γεγονός ότι μπήκε στο ματς και συνέβαλε στην ανατροπή: «Μπήκα αποφασισμένος να βοηθήσω γιατί έβλεπα ότι υπήρχε περιθώριο να είμαστε ακόμη πιο επιθετικοί. Η ομάδα άξιζε κάτι που δεν κέρδισε στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα και ευτυχώς τα καταφέραμε στο δεύτερο μέρος».

Το αν είναι από τις νίκες που βγαίνει η καρδιά του πρωταθλητή: «Νομίζω πως σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση. Αν κάνουμε το ίδιο και στην Λεωφόρο, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουμε και εκεί».

Τον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι: «Όταν πήρα την μπάλα, ήμουν αποφασισμένος να το κάνω με αυτόν τον τρόπο. Τo είχα ξανακάνει με τον ΠΑΟΚ. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Είναι ένα μήνυμα για όλους τους παίκτες, ότι όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα οποιοδήποτε λεπτό κι αν μπαίνουμε στο ματς. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό».