Κριτική Ολυμπιακού: Μετά το 2-1 ευθύνονταν σχεδόν όλοι!

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού για το 2-2 που έφεραν με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Κριτική Ολυμπιακού: Μετά το 2-1 ευθύνονταν σχεδόν όλοι!

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Ο έμπειρος γκολκίπερ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αποφευχθεί το 2-1 του Ιτούρμπε και στη φάση του 2-2 δεν ευθύνεται.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Έτρεξε πολύ, βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά στο τέλος ξέμεινε από βενζίνη, δίχως φυσικά να ευθύνεται για το κάζο.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Σκόραρε, είχε πολλές καλές στιγμές, αλλά ήταν και «μέσα» στοπ 2-2 χωρίς να ευθύνεται αποκλειστικά, αλλά λόγω του γεγονότος ότι έχασε τον Καμάτσο.

ΜΠΑ: Πολύ καλό ματς από τον Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά, αλλά όσες φορές χρειάστηκε φώναξε «παρών».

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, έκανε ένα σχετικά καλό ματς, αλλά το τελευταίο 20λεπτο έμεινε από δυνάμεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φέρει κάποια ευθύνη για το 2-2.

ΧΟΥΑΝΓΚ: Έβαλε το πρώτο γκολ, είχε πολλές καλές στιγμές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως, η κόπωση τον κυρίευσε και αναγκαστικά αντικαταστάθηκε.

ΚΑΣΑΜΙ: Μια χαρά στάθηκε ο Ελβετός που είχε ενέργεια για 45 λεπτά, απείλησε τον Σιαμπάνι, όμως, όταν κλήθηκε να παίξει πιο προωθημένος μετά την αποχώρηση του Φορτούνη, έμοιαζε έξω από τα νερά του.

ΚΑΝΟΣ: Ίσως ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού και μόνιμη απειλή για την άμυνα του Άρη, μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Παπασταθόπουλου και σε γενικές γραμμές προκάλεσε μπόλικους μπελάδες στην άμυνα του Άρη. Αντικαταστάθηκε ανεξήγητα μετά το 2-1.

ΜΠΙΕΛ: Δεν έπαιξε σε ιδιαίτερα υψηλές στροφές και εκείνο που έκανε κακή εντύπωση είναι ότι δεν πήγε με τα… μπούνια στον δημιουργικό του δεύτερου γκολ του Άρη, Μάρβιν Πίρσμαν, αφήνοντάς τον να δώσει με χαρακτηριστική άνεση την ασίστ στον Καμάτσο.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Φαινόταν επηρεασμένος από τα παιχνίδια που έδωσε στο Κονγκό γιατί δεν είχε την απαιτούμενη φρεσκάδα. Είχε τις ευκαιρίες του, αλλά από τη στιγμή που αντικαταστάθηκε θα περίμενε κανείς ότι ο Μίτσελ θα έριχνε στη μάχη τον Ελ Αραμπί. Προφανώς και έβγαλε κόπωση, αλλά το ανεξήγητο ήταν ότι δεν αντικαταστάθηκε από επιθετικό.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Αντικατέστησε τον Κανός και κατέθεσε την ψυχή του. Ήταν «μέσα» σε ορισμένες φάσεις μετά το 2-2, αλλά δεν του «κάθισε» η φάση.

ΡΕΤΣΟΣ: Επιπόλαια η ενέργειά του στο γκολ του Ιτούρμπε, καθώς πήγε με εκνευριστική χαλαρότητα στην μπάλα και την έχασε. Στη συνέχεια ήταν εμφανώς επηρεασμένος από το λάθος του και δεν πατούσε καλά. Προφανώς και φέρει μερίδιο ευθύνης στο κάζο του Ολυμπιακού.

ΓΚΑΡΙ: Είχε ένα σουτ στις καθυστερήσεις και τίποτα περισσότερο. Δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα.

ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Μπήκε για να θωρακίσει τον άξονα, όμως, κι εκείνος παρασύρθηκε από τη γενικότερη καθίζηση του Ολυμπιακού στο τελευταίο 20λεπτο.

ΕΜΒΙΛΑ: Έμοιαζε επηρεασμένος από την αγωνιστική του απραξία για περίπου 5 εβδομάδες.