Μαζικού: «Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη»

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μαζικού: «Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη»

Σε λίγες ώρες ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Μπράντλεϊ Μαζικού μίλησε στη Nova τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει σε αυτό το παιχνίδι για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Μπράντλεϊ Μαζικού μίλησε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Σε όλα τα παιχνίδια ξεκινάμε έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη, ξέρουμε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι για να πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός αρέσκεται να παίζει ποδόσφαιρο με κατοχή, πρέπει να είμαστε συμπαγείς, όταν θα έχουμε εμείς τη μπάλα πρέπει να κυκλοφορήσουμε όπως πρέπει για να τον δυσκολέψουμε. Νομίζω είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό».

Για τη σημασία το ποιος θα ανοίξει το σκορ: «Πάντα είναι σημαντικό να προηγείσαι σε τέτοια παιχνίδια, ακόμη και αν δεχθούμε, πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας στο πλάνο που θα μας δείξει ο προπονητής και να είμαστε σε θέση ν' αντιδράσουμε».

Για την εθνική ομάδα του Κονγκό: «Η Εθνική είναι πάντα μία καλή εμπειρία για τον καθένα, γύρισα και είμαι καλά, αν ο προπονητής μ' επιλέξει εγώ είμαι έτοιμος να παίξω. Η ατμόσφαιρα είναι καλή στ' αποδυτήρια, έχουμε άλλα εννιά ματς στα play-offs, κάθε παιχνίδι που περνά το ξεχνάμε και το μυαλό μας τώρα είναι στον Ολυμπιακό και τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν».