Ολυμπιακός: Η ετοιμότητα του Μασούρα και η ώρα της έδρας

Ο Γιώργος Μασούρας είναι σε ετοιμότητα να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, ενώ έχει σημασία για τους Πειραιώτες να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Ολυμπιακός: Η ετοιμότητα του Μασούρα και η ώρα της έδρας

Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη. Η ομάδα του Πειραιά έχει καταφέρει και έχει μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Οι δοκιμές των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι ο Μίτσελ πράγματι έχει την πρόθεση να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Γιώργο Μασούρα στην ενδεκάδα. Ακόμα βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα συμβεί αυτό, αφού ο Ισπανός προπονητής έχει δείξει στο παρελθόν πολλές φορές πόσο πολύ εμπιστεύεται και θέλει στην ενδεκάδα τον Μπιέλ.

Όπως και να 'χει ο Μασούρας είναι σε πλήρη ετοιμότητα και αυτή τη στιγμή σε ένα πολύ καλό φεγγάρι. Ο 29χρονος άσος σκόραρε στο παιχνίδι της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ και αυτό το γκολ ήταν αυτό ακριβώς που του έλειπε το τελευταίο διάστημα.

Ήθελε ένα τέρμα για να ανέβει ψυχολογικά και δεν το κρύβει πως τον βοήθησε πολύ αυτό το τέρμα. Ο Μασούρας σκόραρε για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα στις 15 Ιανουαρίου και ήταν το εντός έδρας παιχνίδι πάλι με αντίπαλο τον Άρη. Ο Έλληνας εξτρέμ είναι έτοιμος να βοηθήσει αν τελικά του δώσει φανέλα βασικού ο Μίτσελ κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να συμβεί. Η τελευταία φορά που ήταν στην ενδεκάδα των Πειραιωτών ήταν στις 5 Μαρτίου στο 6-0 επί του Λεβαδειακού όταν και είχε παίξει ως αρχηγός.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτούν το «Γ. Καραϊσκάκης». Χρειάζονται μεγάλες νίκες στο Φάληρο με τον Μίτσελ να γνωρίζει ότι ο Άρης είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές και την οποία έχει νικήσει δύσκολα εντός έδρας δύο φορές και με σκορ 1-0.