Super League: Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Οξυγόνο» για τους Νικαιώτες με αυτογκόλ του Καρμόνα

Ο Ιωνικός πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-0) και παραμένει σε απόσταση βολής από την γραμμή σωτηρίας. Το αυτογκόλ τυο Καρμόνα στο 10' ήταν αρκετό για τους νικαιώτες

Super League: Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Οξυγόνο» για τους Νικαιώτες με αυτογκόλ του Καρμόνα

Πρώτη νίκη στα πλέι άουτ για τον Ιωνικό, που αξιοποίησε την βαθμολογική άνεση του Αστέρα Τρίπολης, έπαιξε παθιασμένα και πήρε το τρίποντο (1-0), που του επιτρέπει να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία. Δύο βαθμούς απέχουν οι νικαιώτεες από την γραμμή σωτηρίας και με πέντε ματς να απομένουν ως το το φινάλε όλα είναι ανοικτά στην μάχη της επιβίωσης.

Για την ώρα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπορεί να αναπνέει πιο άνετα, χάρη στο γκολ που έβαλε κατά λάθος ο Ισπανός δεξιός μπακ Νταβίντ Καρμόνα στο 10’. Τέρμα που ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και το κράτησαν δίκαια ως το φινάλε. Οι Αρκάδες είχαν τ ις εκλάμψεις τους στο ματς, αλλά τους έλειψε η διάρκεια στην απόδοση και το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και προσπάθεια. Εξακολουθούν πάντως να διατηρούν απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και πορεύονται με άνεση στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου.

ΤΟ ΓΚΟΛ
10’: Ο Μύγας έκανε την κίνηση και την σέντρα από δεξιά και ο Καρμόνα στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του,. ανοίγοντας το σκορ για τον Ιωνικό (1-0).

Η μικρογραφία

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης 1-0
Γήπεδο: Νεάπολης
Σκόρερ: 10’ αυτογκόλ Καρμόνα
Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Κίτρινες: Φαντιγκά, Σανταφέ, Βαλεριάνος, Μύγας, Ατιένθα, Ιγκλέσιας, Μπααράλες.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό (92’ Μπουενά), Σάκιτς, Κάνιας, Μασάς (86’ Γούλερι), Φαντιγκά (78’ Σόουζα), Σεμπά, Μάντζης (90’ Ελευθεριάδης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο (67’ Τζουκάνοβιτς),Τασουλής, Αλάγκμπε (73’ Ιγκλέσιθας), Σανταφέ (67’ Τιλικα), Ριέρα (53’ Μπαρτόλο), Σίτο (73’ Ντεμιντένκο), Μπερτόγλιο, Μπαράλες.