ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Λουτσέσκου για την κορυφή

Μπράντον Τόμας και Νέλσον Ολιβέιρα διεκδικούν μια θέση στην κορυφή της επίθεσης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2/4, 19.30). 

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Λουτσέσκου για την κορυφή

Αποστολή στο γήπεδο λοιπόν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2/4, 19.30) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας και ο Ρουμάνος τεχνικός κρατά κλειστά χαρτιά, θέλοντας παράλληλα να έχει και σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» αναφορικά με τις περισσότερες θέσεις του αρχικού σχήματος. Οι Θεσσαλονικείς δούλεψαν όλη την εβδομάδα σε υψηλούς ρυθμούς και πάνω σε θέματα τακτικής χωρίς να γίνει ξεκάθαρο ένα πράγμα. Ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μπράντον Τόμας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και διεκδικεί φανέλα βασικού, την ώρα που ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι εκείνος που ξεκινά συνήθως, όπως έγινε και στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη.

Ο ένας μπορεί να δώσει κινητικότητα και έκρηξη στους κενούς χώρους, κάτι που αναμένεται να ψάξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο άλλος μπορεί να κοντραριστεί στα ίσια με τα ψηλά κορμιά της Ένωσης και να γίνει χρήσιμος στα στημένα. Μάλιστα αμφότεροι μετρούν από εννέα τέρματα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, με τον Πορτογάλο φορ πάντως να έχει ένα μικρό προβάδισμα.