Ολυμπιακός: Πιάνει δουλειά ο Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν πρόλαβε την χθεσινή προπόνηση και σήμερα θα ενσωματωθεί επί της ουσίας στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πιάνει δουλειά ο Χάμες

Ο ίδιος ισχυριζόταν σε τηλεφωνικές επαφές που είχε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ότι οι ενοχλήσεις που έβγαλε στην Εθνική Κολομβίας δεν είναι σοβαρές. Σαν να άφηνε να εννοηθεί δηλαδή ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσει με τον Άρη.

Ακόμα κι αν δεν έχει όντως κάποιο σοβαρό θέμα, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Χάμες δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού την Κυριακή. Ας δείξει τούτο το διήμερο ότι είναι σε θέση να μπει έστω αποστολή και μετά θα δει ο Μίτσελ πώς θα τον διαχειριστεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ του «tuttomercato» ότι ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη μία σεζόν, η απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι η ίδια με αυτή που δινόταν ακόμα και την περίοδο που οι Τούρκοι οργίαζαν και έγραφαν ότι η Μπεσίκτας σκοπεύει να πάρει τον παίκτη το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα θέμα που είναι υπό τον έλεγχο του Ολυμπιακού, αφού αν θέλει η ΠΑΕ να τον κρατήσει τότε τον ανανεώνει αυτόματα.

Ωστόσο, τώρα προέχει να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ και τον Μάιο θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την παραμονή του Χάμες στο λιμάνι.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ