Η αποστολή της Λαμίας για Παναιτωλικό

Για το Αγρίνιο και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αναχώρησε η Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας.

Η αποστολή της Λαμίας για Παναιτωλικό

Από σήμερα (30/3) αναχώρησε η Λαμία για το Αγρίνιο όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (1/4) τον Παναιτωλικό για τα play out.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Μανούσο, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός έμειναν γι' ακόμα ένα παιχνίδι οι Τόσιτς και Πάβλοβετς.

Αναλυτικά στην αποστολή της Λαμίας έχουν συμπεριληφθεί οι: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεδίνα.

Να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναιτωλικός που της παραχώρησε το γήπεδο για την προπόνηση της Παρασκευής (31/3).