Ολυμπιακός: Οι δύο όψεις για Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έλαμψε και με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Νότιας Κορέας και στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ολυμπιακός: Οι δύο όψεις για Χουάνγκ

Ο Ιν Μπομ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε αυτό και στα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας. Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στα ματς με Κολομβία και Ουρουγουάη δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που κάνει και με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο προπονητής του Γιούργκεν Κλίνσμαν αποθέωσε τον Χουάνγκ, ο οποίος αποδεικνύεται ένα πολύ σημαντικό στέλεχος και για την εθνική του ομάδα. Για τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Νότια Κορέα είναι φυσικά ενήμερος και ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τον Χουάνγκ να είναι σε ανοδική τροχιά σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Δεν τον είχε στην πρεμιέρα των playoffs με τον Βόλο και περιμένει πως και πως την επιστροφή του στο παιχνίδι με τον Άρη. Και ο Ιν Μπομ έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τα κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος.

Από την άλλη συνεχίζονται και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Χουάνγκ να βρίσκεται στην ατζέντα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Στον Ολυμπιακό χαμογελούν για την πρόοδο του παίκτη τους, αλλά από την άλλη τους προβληματίζει πως όλο και περισσότερα κλαμπ έχουν μπει στο… κόλπο να τον παρακολουθούν.