Ολυμπιακός: H φανέλα βασικού του Σαμασέκου στο Μάλι και η επιστροφή του στον Ρέντη

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου κατέθεσε την ψυχή του στο ματς του Μάλι με την Γκάμπια και γυρίζει στον Ρέντη έχοντας «γράψει» 88 λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής. 

Ολυμπιακός: H φανέλα βασικού του Σαμασέκου στο Μάλι και η επιστροφή του στον Ρέντη

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του Μάλι ο Ντιαντιέ Σαμασέκου. Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκο για να αντιμετωπίσει την τυπικά γηπεδούχο Γκάμπια, από την οποία εν τέλει ηττήθηκε με 0-1.

Συγκεκριμένα, ο Σαμασέκου πήρε φανέλα βασικού, έριξε και... έφαγε ξύλο σε ένα σκληρό ματς, και αποχώρησε από το παιχνίδι στο 88ο λεπτό, έχοντας παρατηρηθεί και με μία κίτρινη κάρτα.

Ο Μίτσελ βλέποντας τον Γιαν Εμβιλά να μην έχει μπει ακόμα στις προπονήσεις, περιμένει τον Σαμασέκου στον Ρέντη για να δει την κατάστασή του.

Την Πέμπτη (30/3) αναμένεται να είναι παρών ο Αφρικανός χαφ στο προπονητικό κέντρο, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (2/4) κόντρα στον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Με τα έως τώρα δεδομένα, αν όλα πάνε καλά και ο Σαμασέκου δεν έχει κουβαλήσει κάποιου είδους ενόχληση ή έστω μικροτραυματισμό από τις υποχρεώσεις του με το Μάλι, θα βρεθεί στην ενδεκάδα δίπλα στον Χουάνγκ Ιν Μπομ.

Ο Μίτσελ λοιπόν τον περιμένει, γιατί εκτός του ότι έπαιξε για 88 λεπτά στο ματς των προκριματικών του Κόπα Άφρικα, θα έχει στο ενεργητικό του και ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα από το Μαρόκο.