Ολυμπιακός: Ο Χάμες, το φιλικό με Ιαπωνία και η επιστροφή στον Ρέντη

Ο Χάμες Ροντρίγκες που θα παίξει κανονικά στο φιλικό της Κολομβίας με την Ιαπωνία (28/3, 13.20), αναμένεται έως την Πέμπτη (30/3) στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Ο Χάμες, το φιλικό με Ιαπωνία και η επιστροφή στον Ρέντη

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει αρχίσει να αποκτάει σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό. Αγωνίστηκε βασικός με τον Βόλο, έπαιξε βασικός και στο φιλικό της Κολομβίας με τη Ν. Κορέα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Πέμπτη (30/3, 13.20) στο φιλικό με την Ιαπωνία στην Οσάκα.

Ακόμη κι αν δεν βρεθεί στο αρχικό σχήμα, σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, έχοντας ξεπεράσει κιόλας μία μικροενόχληση που είχε παρουσιάσει μετά το φιλικό με τη Ν. Κορέα.

Ο Κολομβιανός αναμένεται να επιστρέψει στον Ρέντη την Πέμπτη (30/3). Το μεγάλο ερώτημα που γεννάται λοιπόν είναι πώς θα διαχειριστεί ο Μίτσελ τον Φορτούνη, τον Χάμες και τον Μπιέλ.

Το σχήμα με τα τρία «10άρια» δεν φάνηκε και τόσο λειτουργικό όταν το έβαλε π.χ. με τον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σιγά-σιγά ο Ισπανός τεχνικός το... εξαφάνισε.

Αρχικά το μάρμαρο πλήρωσε ο Φορτούνης και κάθισε στον πάγκο. Όταν τραυματίστηκε ο Χάμες, βγήκε μπροστά ο Φορτούνης και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Πλέον, ο Μίτσελ έχει να πάρει κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να αφήσει έναν εκ των τριών στον πάγκο.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πιθανότητες για το ποιος δεν θα ξεκινήσει με τον Άρη. Λαμβάνοντας υπόψη τα τωρινά δεδομένα, ο Φορτούνης θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ο Σέρτζι Κανός δύσκολα θα βγει εκτός ενδεκάδας και άρα μία θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Χάμες και Μπιέλ. Ο Μίτσελ θα τα βάλει κάτω τα πράγματα και θα πράξει αναλόγως. Ίσως στο τέλος να μετρήσει το πολύωρο ταξίδι από την Ιαπωνία που θα έχει ο Ροντρίγκες και τα δύο φιλικά που έδωσε με την Κολομβία, ενώ το ίδιο διάστημα ο Μπιέλ έκανε προπονήσεις στον Ρέντη.