Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει ούτε καν καπνός στα σενάρια Μπεσίκτας - Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες εξακολουθεί να είναι στην τουρκική επικαιρότητα για την Μπεσίκτας, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να δοθεί ιδιαίτερη σημασία.

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει ούτε καν καπνός στα σενάρια Μπεσίκτας - Χάμες

Τα σενάρια στην Τουρκία συνεχίζονται για την Μπεσίκτας και τον Χάμες Ροντρίγκες. Για κάποιον λόγο στην Κωνσταντινούπολη επιμένουν ότι υπάρχει θέμα των «μαυραετών» με τον Κολομβιανό άσο, ο οποίος τούτες τις μέρες βρίσκεται στη Νότια Κορέα για φιλικά της Εθνικής του ομάδας.

Τί ακριβώς ισχύει; Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του Χάμες για ακόμη μία σεζόν. Σε ό,τι, όμως, έχει να κάνει με τα σενάρια από την Τουρκία για την Μπεσίκτας, προς το παρόν δεν υπάρχει καπνός. Όχι μόνο δεν υπάρχει δηλαδή φωτιά, αλλά ούτε καν καπνός...

Η Μπεσίκτας τον εξέταζε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά ο Κολομβιανός δεν έδειχνε και ιδιαίτερα ζεστός στην προοπτική να μετακομίσει στην Τουρκία, σύμφωνα με τα όσα μετέδιδαν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας εκείνη την περίοδο. Είχε ακουστεί μάλιστα ότι και οι άλλες μεγάλες ομάδες της Πόλης τον είχαν πλησιάσει, όμως, εκείνος δεν ενδιαφερόταν με τη συγκεκριμένη προοπτική.

Επίσης, η Μπεσίκτας πάλι είχε εμπλακεί σε σενάρια με τον Χάμες στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά και τότε ήταν σενάρια που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
Και τώρα λοιπόν, είναι μία κλασική τακτική που ακολουθείται στις διακοπές των πρωταθλημάτων λόγω των Εθνικών ομάδων. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική επικαιρότητα, αμέσως ξεκινούν τα μεταγραφικά σενάρια. Ο Χάμες λοιπόν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ειδικά όταν μιλάμε για τους Τούρκους, που είναι... μετρ στα σενάρια.