Ολυμπιακός: Δεν πάει Μολδαβία και μένει Ρέντη ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν θα ενισχύσει την Εθνική Μολδαβίας στα προκριματικά του Euro 2024 και θα μείνει στον Ρέντη στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Δεν πάει Μολδαβία και μένει Ρέντη ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Μίτσελ θα είναι στην... τσίτα τις ημέρες που οι διεθνείς του θα απουσιάζουν από τον Ρέντη και θα εύχεται φυσικά να μην επιστρέψει κανένας στο προπονητικό κέντρο με προβλήματα τραυματισμού.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού είναι ότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αποτελούσε βασικότατο στέλεχος της Μολδαβίας και κατά κοινή ομολογία ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας του, θα παραμείνει στον Ρέντη το διάστημα της διακοπής.

Όπως ενημέρωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μολδαβίας, ο Ρέαμπτσιουκ αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που δεν θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα ματς με τα Νησιά Φερόε και την Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αυτό σημαίνει ότι ο Όλεγκ θα κάνει τις προπονήσεις του στον Ρέντη, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη στις 2 Απριλίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Και εννοείται ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας από πλευράς Μίτσελ για το αν θα τον έχει ή όχι κόντρα στους Θεσσαλονικείς.