Με ποια Κοξένογλου τα έχει βάλει ο Κούγιας και γιατί; Μήπως με καμία; (pic)

Η απάντηση μέσα από μια φωτογραφία, από τον χθεσινό αγώνα τους Ατρόμητου με αντίπαλο τη Λάρισα

Με ποια Κοξένογλου τα έχει βάλει ο Κούγιας και γιατί; Μήπως με καμία; (pic)

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λάρισα έκανε σίγουρα όσους δεν είναι σχετικοί με το ρεπορτάζ του Ατρόμητου να αναρωτηθούν ποια είναι η κυρία Κοξένογλου και γιατί χρησιμοποιείται το όνομά της. Πώς ξαφνικά ο άνθρωπος που έγραψε την ανακοίνωση, προφανώς ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας και σίγουρα κατ' εντολήν του, χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο όνομα;

Υπάρχει εξήγηση και μάλλον δεν αφορά την Κάτια Κοξένογλου, η οποία σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ είναι Α' αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος. Ως Αικατερίνη Κοξένογλου - Κορακάκη αναφέρεται από την ΠΑΕ ενώ το βιογραφικό της έχει ως εξής: «Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε business management στο Πανεπιστήμιο Laverve και από το 1999 μπήκε στο χώρο του ποδοσφαίρου ως διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Χαλκηδόνας. Από το 2005 είναι Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος και Υπεύθυνη των Διεθνών Σχέσεων της ομάδας μας με την UEFA. Προσφάτως ανέλαβε τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ρώσικα. Είναι παντρεμένη με τον παλιό άσο και πρώην προπονητή του Ατρόμητου Γιώργο Κορακάκη και μητέρα δύο κοριτσιών».

Είπαμε όμως το πιο πιθανό είναι ότι ο Αλέξη Κούγιας δεν αναφέρεται στην συγκεκριμένη κυρία Κοξένογλου. Ίσως γι' αυτό, σε κανένα σημείο της ανακοίνωσης δεν υπάρχει το μικρό όνομά της. Αυτό μπορεί να είναι Κάτια αλλά μπορεί να είναι και Ντέπυ, δηλαδή Δέσποινα Κοξένογλου. Πρόκειται για την αδερφή της Κάτιας και πρώην διευθύντρια διαιτησίας της ΕΠΟ, μετέπειτα διευθύντρια του τομέα με αντικείμενο τα projects από τη FIFA και την UEFA. Τα δύο κορίτσια μυήθηκαν στον χώρο του αθλητισμού από τον θείο τους, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, δημοσιογράφο και δικηγόρο.

Το περίεργο με την ανακοίνωση είναι ότι στο γήπεδο δεν εθεάθη η Ντέπυ Κοξένογλου. Εθεάθη όμως κάποιο άλλο πολύ κοντινό της πρόσωπό. Ο λόγος για τον σύζυγό της, Κύρο Βασσάρα. Η Ντέπυ Κοξένογλου είναι η σύζυγός του διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας στην ΕΠΟ. Ο Κύρος Βασσάρας λοιπόν βρέθηκε χθες στο γήπεδο του Ατρόμητου και ίσως η ανακοίνωση της ΑΕΛ δεν αφορά τις δύο κυρίες αλλά τον... Κύρο.

Ιδού και η απόδειξη της παρουσίας Βασσάρα στο ματς Ατρόμητος - ΑΕΛ.