Ολυμπιακός: Συγκεκριμένο το πλάνο του Μίτσελ, ακόμη κι αν ο Βόλος παίξει με τις «ρεζέρβες»

Ο Μίτσελ προετοιμάζει έναν Ολυμπιακό για ένα ματς «αίμα κι άμμος» στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (19/3, 17.30), μη δίνοντας για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες περί χρησιμοποίησης της δεύτερης ομάδας από τους Θεσσαλούς αν δεν αντικατασταθεί ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Ολυμπιακός: Συγκεκριμένο το πλάνο του Μίτσελ, ακόμη κι αν ο Βόλος παίξει με τις «ρεζέρβες»

Ο ορισμός του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου για το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό (19/3, 17.30) ήταν ένας ορισμός που προκάλεσε εκνευρισμό και στις δύο ομάδες.

Ο μεν Βόλος μέσω του Αχιλλέα Μπέου ζήτησε την αντικατάστασή του, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κατεβάσει ακόμη και τη δεύτερη του ομάδα, προφανώς ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο δε Ολυμπιακός μέσω του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη αντέδρασε και έστειλε επιστολή (ως πρόεδρος της Λίγκας) σε ΕΠΟ/ΚΕΔ, ζητώντας επίσης την αντικατάσταση του Έλληνα ρέφερι.

Την ίδια στιγμή βέβαια στον Ρέντη, ο Μίτσελ ασχολείται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τους ορισμούς του Στιβ Μπένετ.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι παίκτες του να μην παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό που υπάρχει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο μετά το 3-1 επί της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια και να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι στον Βόλο σαν να αντιμετωπίζουν έναν από τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου. Να ασχοληθούν δηλαδή με τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό με την απαιτούμενη σοβαρότητα, έτσι ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων όπως συνέβη στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να καταλάβουν ότι τους περιμένει ένα ματς «αίμα κι άμμος»!

Ο Μίτσελ δεν ασχολείται με το αν θα κατεβάσει ο Βόλος τα «βαριά χαρτιά» του ή τις «ρεζέρβες» του. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι παίκτες του να μην έχουν μείνει στη... Ν. Φιλαδέλφεια και να μην θεωρήσουν ότι η αποστολή τους στον Βόλο θα είναι εύκολη.

Για αυτό το λόγο πολλάκις μέσα στην εβδομάδα τούς έχει τονίσει ότι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου που διεκδικεί την έξοδό της στην Ευρώπη, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς την Κυριακή (19/3). Τους έχει ξεκαθαρίσει ότι τίποτα δεν πρόκειται να τους χαριστεί και πως δεν θέλει και πολύ - αν δεν είναι σοβαροί - να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Όσο για τον παρτενέρ του Σαμασέκου; Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Από το να δούμε τον Κασάμι ή τον Ανδρούτσο έως ακόμη-ακόμη και τον... Φορτούνη σε ρόλο «8αριού».