Ολυμπιακός: Στο χέρι του Μίτσελ αν θα πάρει τον Γκάρι στον Βόλο

Ο Γκάρι Ροντρίγκες προπονείται κανονικά και ο Μίτσελ θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (19/3, 17.30).

Ολυμπιακός: Στο χέρι του Μίτσελ αν θα πάρει τον Γκάρι στον Βόλο

Σε ρυθμούς... Πανθεσσαλικού κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό, τόσο από πλευράς κόσμου που θα εξαντλήσουν τα 15 χιλιάδες εισιτήρια που έχουν τεθεί προς διάθεση, όσο και από πλευράς Μίτσελ που θέλει οπωσδήποτε να δει την ομάδα του να επιστρέφει νικήτρια από τον Βόλο.

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ισπανός, αφορούν τον αντικαταστάτη των τιμωρημένων Χουάνγκ και Μπιέλ.

Για τον Χουάνγκ υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές (κυρίως ο Κασάμι και δευτερευόντως οι Ανδρούτσος και Ντόι).

Για τον Μπιέλ υπάρχουν επίσης λύσεις. Αν είναι ο Χάμες στο 100% και ο Μίτσελ προτιμήσει να τον βάλει πίσω από τον Μπακαμπού, τότε θα μπορούσε να παίξει στα πλάγια ο Φορτούνης.

Υπάρχουν φυσικά και ο Γιώργος Μασούρας ή ο Μάριος Βρουσάι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις προπονήσεις έχει ενσωματωθεί τον τελευταίο καιρό και ο Γκάρι Ροντρίγκες που ξεπέρασε τη θλάση.

Αρχικά αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει από πλευράς Μίτσελ, είναι αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Το πιθανότερο είναι να ταξιδέψει κανονικά στον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν θα του δώσει φανέλα βασικού, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του Γκάρι. Το γεγονός ότι θα έχει συμπληρώσει σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, είναι κάτι που προβληματίζει τον Μίτσελ.

Ας περιμένουμε λοιπόν πρωτίστως αν θα μπει στην αποστολή ο Αφρικανός εξτρέμ και μέσω των προπονήσεων που απομένουν, θα φανούν και οι προθέσεις του Ισπανού τεχνικού για τον αντι-Μπιέλ.