ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3: Οι πρωταγωνιστές του θριάμβου

Ο Μίτσελ είδε τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν τρομερό ματς στο β' μέρος και να παίρνουν τη μεγάλη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ. Η κριτική των «ερυθρόλευκων». 

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3: Οι πρωταγωνιστές του θριάμβου

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο β' μέρος και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σπάζοντας και το σερί της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μίτσελ είδε τους παίκτες του να κάνουν μεγάλο ματς και να βάζουν τρία γκολ σε λίγα λεπτά, με τον Μπακαμπού να είναι μέσα σε όλα. Εκπληκτικοί Πασχαλάκης, Φορτούνης.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν χάνει ποτέ ως φιλοξενούμενος της ΑΕΚ και το συνέχισε. Εκπληκτική και αρχοντική εμφάνιση, με τεράστια επέμβαση στην κεφαλιά του Πινέδα σε καίριο σημείο.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Έβγαλε δυναμισμό και πρόσφερε πράγματα, αν και σίγουρα μπορεί περισσότερα. Ανεβασμένος όπως όλοι στο δεύτερο μέρος.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Είχε πολύ καλές επεμβάσεις στις φορές που χρειάστηκε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΪ: Έκανε κάποια λάθη, αλλά οι περισσότερες ενέργειές του ήταν καθοριστικές. Πήρε προσωπική ρεβάνς για το Κύπελλο.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Είχε προβλήματα στο πρώτο μέρος και λίγες βοήθειες. Στο δεύτερο πολύ δυνατός εκνεύρισε τον Άμραμπατ που θα έπρεπε να αποβληθεί.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Εκπληκτικός στο β’ μέρος έκοβε τα πάντα. Και αυτός πήρε την καλύτερη ρεβάνς για το αυτογκόλ στον ημιτελικό.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Ταλαιπωρήθηκε από τον Πινέδα στο πρώτο μέρος, αλλά έγινε κανονικός Χουάνγκ στην επανάληψη και ήταν από τους πρωταγωνιστές.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Φοβερές ενέργειες στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ, συνέχισε την παράδοση μεγάλων αγώνων κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Αν δεν έβγαινε αναγκαστικά μπορεί να έβαζε κι αυτός γκολ.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Θετικός πρωταγωνιστής γιατί άνοιξε το σκορ με τη βοήθεια και του Μουκουντί, αρνητικός γιατί μπορούσε να αποφύγει την αποβολή σε ένα σημείο που το ματς είχε κριθεί και πήγαινε για περισσότερα.

ΣΕΡΤΖΙ ΚΑΝΟΣ: Δεν ήταν καλός αμυντικά στο πρώτο μέρος, μπορούσε να πάρει φάουλ και αποβολή του Μουκουντί όμως στο 5’. Στο δεύτερο έκανε πολλά και ειδικά το τρίτο γκολ.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Μέσα σε όλα τα γκολ. Πάσα στον Μπιέλ στο πρώτο. Γκολάρα ο ίδιος το δεύτερο, Πάσα στον Κανός στο τρίτο. Και μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Εξαιρετικός, το χρωστούσε σε ένα ντέρμπι

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Έπαιξε στη θέση του Μπιέλ και προσπάθησε να βοηθήσει κυρίως πίσω.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπλεκόταν αρκετά με την μπάλα και από λάθος του ξεκίνησε το γκολ της ΑΕΚ. Πήρε όμως πολύ την μπάλα και κράτησε χρόνο στο κομμάτι της συμμετοχής του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Βοήθησε πάρα πολύ ανασταλτικά στο δύσκολο διάστημα της συμμετοχής του, όταν η ομάδα του είχε δέκα παίκτες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Μπήκε στις καθυστερήσεις για να γεμίσει την άμυνα και τα κατάφερε.