Διάρρηξη στο σπίτι του Σαλάχ στο Κάιρο, του πήραν... αποκωδικοποιητές!

Διαρρήκτες εισέβαλλαν στην κατοικία του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Κάιρο και κατά πληροφορίες απέσπασαν, μεταξύ άλλων, διάφορους αποκωδικοποιητές προτού αποχωρήσουν... κύριοι!

Διάρρηξη στο σπίτι του Σαλάχ στο Κάιρο, του πήραν... αποκωδικοποιητές!

Θύμα κλοπής έπεσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Όχι όμως στο Λίβερπουλ, αλλά στα πάτρια: άγνωστοι διέρρηξαν τη βίλα του στο Κάιρο προτού διαφύγουν με λεία... διάφορους αποκωδικοποιητές!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό ασφαλείας του σπιτιού, στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, που ήταν υπεύθυνο για την παρακολούθηση και τελικά κατάφεραν να αποχωρήσουν ανενόχλητοι.

Τη διάρρηξη συνειδητοποίησε πρώτος ο ανιψιός του επιθετικού της Λίβερπουλ, καθώς ενώ περνούσε έξω από τη βίλα είδε πως τα παράθυρα ήταν ανοικτά. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες αντίκρισαν ένα χάος στο σπίτι με πεταμένα πράγματα και τους αποκωδικοποιητές εξαφανισμένους.

Όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία της Αιγύπτου άνοιξε έρευνα για το περιστατικό, με πρώτο μέλημα τον έλεγχο των καμερών ασφαλείας για την αναγνώριση και ταυτοποίηση των δραστών.