Ολυμπιακός: Η Ευρώπη άνοιξε «φάκελο» για Καμαρά

Δεν είναι μόνο η Νιούκαστλ που έχει από κοντά τον Αφρικανό άσο. Ήδη έχουν αρχίσει να φτιάχνουν βάση δεδομένων για τον Μαντί αρκετές ομάδες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ολυμπιακός: Η Ευρώπη άνοιξε «φάκελο» για Καμαρά

Είναι από τις αποκαλύψεις στο φετινό ξεκίνημα του Ολυμπιακού. Ίσως από εκεί που δεν το περίμενε και κανένας, ο Μαντί Καμαρά έχει εξελιχθεί σε ένα βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί στην ανάπαυλα με την Μπέτις να του έβαλε τις φωνές για μια-δυο ενέργειές του στο πρώτο ημίχρονο που αντί να λειτουργήσει ομαδικά, προτίμησε να σουτάρει απελπιστικά από μακρινή απόσταση, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι “μουντζουρώνεται” η γενικότερα πολύ καλή εικόνα που έχει στα πρώτα ματς των “ερυθρολεύκων”.

Άλλωστε, αν δεν κατέθετε την ψυχή του σε κάθε παιχνίδι, δεν θα του χάρισε φανέλα βασικού ο Μαρτίνς.

Για τον Καμαρά λοιπόν έχει ανοίξει ήδη “φάκελος” από κλαμπς κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Από την Αγγλία προέκυψε ότι η Νιούκαστλ έχει αρχίσει ήδη να συλλέγει στοιχεία στη βάση δεδομένων της για τα... “next big thing” και τα “διαμαντάκια” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι όμως μόνο οι “καρακάξες”. Το όνομα του Καμαρά έχει ταξιδέψει στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Γερμανία και φυσικά στην Γαλλία. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Ολυμπιακός πρόλαβε τον Γενάρη ομάδες από την πρώτη εξάδα του Σαμπιονά και απέσπασε την υπογραφή του νεαρού χαφ από την Γουινέα.

Η ουσία είναι ότι ο Καμαρά θα απασχολήσει αρκετό κόσμο και κοσμάκη μέσα στη χρονιά, αν συνεχίσει φυσικά στο ίδιο μοτίβο. Και σίγουρα στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους με την ανακάλυψη του Μοντέστο από τη 2η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και την Αζαξιό.