AEK: Με Λιβάι Γκαρσία η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό!

Με νέο πρόσωπο τον Λιβάι Γκαρσία που έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του η αποστολή της ΑΕΚ για τον Κυριακάτικο (19.00) μεγάλο αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό

AEK: Με Λιβάι Γκαρσία η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό!

Mε τον πρώτο της σκόρερ στην αποστολή θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον μεγάλο αγώνα της 26ης (και τελευταίας της κανονικής περιόδου) αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Λιβάι Γκαρσία που την Παρασκευή έβγαλε μέρος της προπόνησης το Σάββατο έβγαλε το πρόγραμμα των υπολοίπων και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (12/03, 19.00).

Το αν θα είναι βασικός είναι μια άλλη υπόθεση, καθώς του λείπει αγωνιστικός ρυθμός μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με δεδομένη τη διαθεσιμότητα του επιθετικού από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο ο μόνος απών από την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τους Πειραιώτες ήταν ο εγχειρισμένος Μαχαίρας.

Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος, ενώ ο Αλμέιδα «έκοψε» τους Φαν Βέερτ και Τζαβέλλα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες