Ολυμπιακός: Προπονείται κανονικά ο Χάμες, αλλά είναι για 20-30 λεπτά

Ο Χάμες Ροντρίγκες, αν προπονηθεί και το Σάββατο (11/3), θα μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα είναι σε θέση να βοηθήσει για 20-30 λεπτά στη Ν. Φιλαδέλφεια την Κυριακή (12/3). 

Ολυμπιακός: Προπονείται κανονικά ο Χάμες, αλλά είναι για 20-30 λεπτά

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες για να μπει στην αποστολή ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός προπονείται εδώ και δύο μέρες με την υπόλοιπη ομάδα και αν καταφέρει να βγάλει και το πρόγραμμα της σαββατιάτικης προπόνησης, τότε - εκτός απροόπτου - θα μπει στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (12/3, 19.00).

Με τα έως τώρα δεδομένα, ο Χάμες είναι για να παίξει το πολύ 20-30 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει από την αρχή και για αυτό το λόγο από τις αρχές της εβδομάδας ο Μίτσελ «φωτογραφίζει» τον Κώστα Φορτούνη για το αρχικό σχήμα, ώστε να περάσει πίσω από τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

To σημαντικό για τον Μίτσελ είναι ότι ο Χάμες βγάζει το πρόγραμμα δίχως να παραπονιέται για ενοχλήσεις, αλλά πάντοτε υπάρχει στο μυαλό του η αμφιβολία για τον βαθμό ετοιμότητας λόγω της απουσίας του από τη δράση για ένα μήνα.

Το ότι προπονείται πλέον κανονικά δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχουν και τον απαιτούμενο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Για αυτό το λόγο, σε πρώτη φάση ο στόχος ήταν και παραμένει να μπει στην αποστολή και από εκεί και πέρα... βλέπουμε για το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.