Μασούρας: «Θα είμαστε νικητές και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα δήλωσε περήφανος που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μασούρας: «Θα είμαστε νικητές και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε περήφανος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και στη συνέντευξη του στην Cosmote TV αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εξέφρασε τη σιγουριά του πως η ομάδα του θα νικήσει την Κυριακή και θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μασούρας μίλησε:

Για τα γενέθλια του συλλόγου: Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Είμαι από τους τυχερούς που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο εδώ και κάποια χρόνια και καταλαβαίνω με μεγαλύτερη ευκολία τι σημαίνει Ολυμπιακός και πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Είναι ένας σύλλογος που διδάσκει γενικότερα το ήθος και την ευγενή άμιλλα στον ελληνικό αθλητισμό. Είμαι πολύ υπερήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα.

Για το ματς με την ΑΕΚ: Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που και οι δύο ομάδα θέλουν να το κερδίσουν για διαφορετικούς λόγους. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να μπούμε με ακόμα καλύτερες συνθήκες στα πλέι-οφ. Θεωρώ δεδομένο πως θα διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Θεωρώ πως θα κριθεί ξεκάθαρα στη θέληση των δύο ομάδων. Σίγουρα υπάρχουν τακτικές και αναλύσεις για να δεις τα θετικά και τα αρνητικά του αντιπάλου. Παρόλα αυτά πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη θέληση και αυτή την έχουμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα μπαίνουμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε και νομίζω πως έχουμε ένα πλεονέκτημα σε αυτό το κομμάτι.

Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το δείχνει άλλωστε και η βαθμολογία. Είναι στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή. Ωστόσο θεωρώ πως και εμείς είμαστε μια εξίσου καλή ομάδα που από συγκυρίες δεν βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Πιστεύω πως στο τέλος του παιχνιδιού εμείς θα είμαστε οι νικητές και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.