Με τον κόσμο της η ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ"

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει εισιτήρια στην ΑΕΚ προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδό του οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

Με τον κόσμο της η ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ"

Ο ΟΦΗ μετά τον ΠΑΟΚ παραχωρεί τμήμα της εξέδρας του σε μεμονωμένους φίλους της ΑΕΚ από την Κρήτη που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των δύο ομάδων η οποία θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο στις 29/9 (20:30).

Στη σύσκεψη που έγινε σήμερα, Παρασκευή 21/9 για το συγκεκριμένο ματς, τόσο οι δύο ομάδες όσο και η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου συμφώνησαν να υπάρξουν οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Στη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή (21/9) για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου (8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ, η ομάδα της ΑΕΚ αιτήθηκε εισιτήρια, προκειμένου να φιλοξενηθούν μεμονωμένοι φίλαθλοι της, από την Κρήτη.

Ο ΟΦΗ απάντησε θετικά, με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, σε ότι αφορά τη διάθεση της θύρας 6, για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ, από το νησί.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε εκπρόσωπος της ΑΕΚ, εκπρόσωποι της αστυνομίας, ενώ την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκπροσώπησαν η Θεανώ Ρασούλη και ο Κώστας Ζερβάκης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία τα μέτρα τάξης του αγώνα, θα είναι αυστηρά και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να είναι πολύ νωρίτερα από τη σέντρα του αγώνα στο γήπεδο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ