Ολυμπιακός: Η 8η Μαρτίου των Χάμες και Σαμασέκου με ορίζοντα την ΑΕΚ

Οι Χάμες Ροντρίγκες και Ντιαντιέ Σαμασέκου μπαίνουν το πρωί της Τετάρτης (8/3) στο κανονικό πρόγραμμα και θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (12/3).

Ολυμπιακός: Η 8η Μαρτίου των Χάμες και Σαμασέκου με ορίζοντα την ΑΕΚ

Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Χάμες Ροντρίγκες και Ντιαντιέ Σαμασέκου και από την Τετάρτη (8/3) μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων για να τους έχει ο Μίτσελ στη διάθεσή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (12/3, 19.00).

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό την Τρίτη (7/3), αλλά όσοι είναι τραυματίες ή προέρχονται από τραυματισμού, πηγαίνουν στον Ρέντη για να κάνουν τα προγράμματά τους.

Αυτό που περιμένει διακαώς ο Μίτσελ δεν είναι τίποτε άλλο από το να δει και τους δύο να προπονούνται κανονικά από την Τετάρτη (8/3), έτσι ώστε να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Σαμασέκου, εφόσον όλα πάνε βάσει προγράμματος και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, θα είναι όχι μόνο στην αποστολή του αγώνα της Ν. Φιλαδέλφειας, αλλά και στο αρχικό σχήμα, μιας και ο Εμβιλά μόνο με θαύμα θα προλάβει να μπει έστω στην αποστολή.

Όσο για τον Χάμες; Αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι θα προπονηθεί και θα είναι σε θέση να μπει σε πρώτη φάση στην 20άδα της αναμέτρησης. Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή τον Κώστα Φορτούνη για το αρχικό πλάνο, αλλά ο Χάμες θα κάνει την προσπάθειά του στις επόμενες προπονήσεις για να διεκδικήσει φανέλα βασικού, παρότι εκφράζονται κάποιες αμφιβολίες για τον βαθμό ετοιμότητάς του λόγω της αγωνιστικής του απραξίας.

Το βασικό ζητούμενο για τον Μίτσελ είναι να δει τον Κολομβιανό να μπαίνει στις προπονήσεις. Όλες οι πληροφορίες λοιπόν από τον Ρέντη αναφέρουν ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τετάρτη (8/3) ο Χάμες - όπως και ο Σαμασέκου - θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.