Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Μπακαμπού, η επιστροφή Ροντινέι και ο Φορτούνης

Ο Μίτσελ δύσκολα θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ ποντάρει πολλά σε συγκεκριμένους παίκτες.

Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Μπακαμπού, η επιστροφή Ροντινέι και ο Φορτούνης

Το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό, αφού έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Ο Μίτσελ σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας και δεν έχει σκοπό να ρισκάρει.

Είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς το οτιδήποτε για την ενδεκάδα, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε συγκλονιστικές αλλαγές. Ο Σιντρίκ Μπακαμπού για παράδειγμα είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο Μίτσελ ποντάρει πολλά πάνω του. Στα έντεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει πετύχει οχτώ γκολ. Δεν έχει σκοράρει μόνο με Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Κονγκολέζος βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ισπανός προπονητής που θεωρεί πως είναι και η ώρα να πετύχει ένα τέρμα σε μεγάλο ματς. Αυτό που λείπει τόσο πολύ από τον Μπακαμπού και το ψάχνει.

Εκτός από τον Κονγκολέζο ο Μίτσελ δύσκολα θα βγάλει από την ενδεκάδα τον Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επίσης δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και βοηθάει πολύ στη δημιουργία του παιχνιδιού. Με τον Λεβδειακό έχει δύο ασίστ, ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει.

Σημαντική για τον Μίτσελ είναι και η επιστροφή του Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος έχει την εμπειρία και βασικά βγάζει επιθετικότητα στο παιχνίδι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο. Από την άλλη στο αριστερό άκρο της άμυνας λογικά θα επαναφέρει τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά για όλα αυτά θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα τις επόμενες ημέρες.