Χάμες Ροντρίγκες: Η αλήθεια για την απουσία του

Όλη η αλήθεια για τον τραυματισμό του Χάμες Ροντρίγκες - Η καθαρή μαγνητική και η φοβία του Κολομβιανού να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Χάμες Ροντρίγκες: Η αλήθεια για την απουσία του

Η τελευταία συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες ήταν στις 13 Φεβρουαρίου σε εκείνο το 6-1 επί του Παναιτωλικού. Δύο γκολ και μία ασίστ είχε ο Κολομβιανός σε εκείνο το ματς, αλλά έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά.

Έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ θυμίζουμε πως είχε λείψει και από το ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Η απουσία του 31χρονου σταρ έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το τι συμβαίνει και δεν παίζει. Έλειψε άλλωστε από ένα σημαντικό παιχνίδι όπως το ντέρμπι με τους «πράσινους», στο οποίο ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες.

Τι γίνεται με τον Χάμες και πότε θα είναι έτοιμος; Ο Χάμες είχε μία ενόχληση στον δικέφαλό του και αυτό τον κράτησε εκτός. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία, όμως, ήταν καθαρή, άρα θα μπορούσε να αγωνιστεί. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Φοβήθηκε να μπει αφού όπως έλεγε αισθανόταν το πόδι του βαρύ. Στον Ρέντη έγινε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει με τον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Μίτσελ τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Χάμες έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από τραυματισμούς και ειδικά στη θητεία του στα Εμιράτα. Θέλει να είναι πολύ προσεκτικός και στο 100% για να μπει να παίξει. Έτσι ο ίδιος δεν πίεσε τον εαυτό του να αγωνιστεί, αν και ιατρικά φαινόταν πως ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στην Έντυπη Έκδοση του «ΦΩΤΟΣ».