Ατρόμητος: Χαρούμενος ο Έρλινγκμαρκ, αλλά και έτοιμος για το επόμενο βήμα

Ο Σουηδός μέσος του Ατρόμητου, Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, μίλησε για την πορεία του με την ομάδα του Περιστερίου και το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ατρόμητος: Χαρούμενος ο Έρλινγκμαρκ, αλλά και έτοιμος για το επόμενο βήμα

«Νιώθω ότι έχει αποδειχθεί σωστή η επιλογή μου να παίξω στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο. Όλα πάνε καλά εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι χαρούμενος και στην πραγματικότητα ήταν καλύτερα από ό,τι περίμενα» λέει ο 24χρονος Σουηδός μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του και συνέχισε: «Χρειαζόμουν ένα νέο πρωτάθλημα, για να παίξω σε νέα γήπεδα, με άλλους συμπαίκτες και απέναντι σε άλλους παίκτες. Χρειαζόμουν κάτι καινούργιο και μου βγήκε σε καλό από την άποψη της εξέλιξης που έχω. Χαίρομαι για αυτό γιατί δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα είναι έτσι όταν μετακομίσεις στο εξωτερικό».

O μέσος του Ατρόμητου είχε παίξει μόνο στη Γκέτεμποργκ, μέχρι να έρθει στη χώρα μας το χειμώνα του 2022. Έναν χρόνο μετά είναι γεμάτος, χαρούμενος στον Ατρόμητο αλλά και έτοιμος εάν έρθει πρόταση να κάνει το βήμα παραπάνω. «Θέλω να παίξω σε όσο το δυνατόν καλύτερους συλλόγους. Ποτέ δεν ξέρεις πότε και αν θα συμβεί αυτό. Αλλά αυτή είναι η φιλοδοξία. Να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω από εδώ. Το πότε και αν συμβεί, το μέλλον θα δείξει. Νιώθω ότι έχω πάει τόσο καλά εδώ που έχω ενισχύσει τις μετοχές μου, αλλά ταυτόχρονα είμαι πολύ χαρούμενος στον Ατρόμητο και την ομάδα αυτή τη στιγμή».