Ολυμπιακός: Γιατί «προσέχουν για να έχουν» με τον Χάμες

Ο Μίτσελ ελπίζει να τον έχει απολύτως καλά με την ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου, αλλά το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να παίξει για λίγα λεπτά με τον Λεβαδειακό, κάτι που φαντάζει πλέον απίθανο.

Ολυμπιακός: Γιατί «προσέχουν για να έχουν» με τον Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες αν δεν παίξει ούτε με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (5/3), κάτι που αναμένεται να συμβεί , τότε θα συμπληρώσει σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας!

Τί εννοούμε; Στις 13 Φεβρουαρίου τραυματίστηκε στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, καταφέρει να παίξει με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου, τότε θα επιστρέψει στη δράση μετά από ένα μήνα.

Πρόκειται για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι υποτίθεται είχε προφυλαχθεί από το ματς της Λαμίας, έτσι ώστε να ήταν έτοιμος με τον Παναθηναϊκό. Στο τέλος, όμως, είχε τεθεί νοκ άουτ από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ που δεν έγινε εξαιτίας του θλιβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και θα χάσει και το ματς με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (5/3).

Επειδή από την επόμενη εβδομάδα μπαίνει το πρωτάθλημα για τα καλά στην τελική ευθεία, ο Μίτσελ θέλει να είναι πολύ προσεκτικός με τον Χάμες.

Ελπίζει ότι θα τον έχει στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, έτσι ώστε να τον ρίξει στη μάχη της Ν. Φιλαδέλφειας στις 12 του μηνός. Θέλει φυσικά να τον έχει ακόμα πιο έτοιμο στις 19 Μαρτίου που είναι προγραμματισμένη η 1η αγωνιστική των μπλέι οφ.

Σε γενικές γραμμές «προσέχουν για να έχουν» με τον Κολομβιανό άσο, προκειμένου στην πολύ κρίσιμη καμπή που μπαίνει πλέον το πρωτάθλημα, να έχει ο Μίτσελ ένα από τα «υπερόπλα» του στην προσπάθεια που θα γίνει με στόχο την ανατροπή στη μάχη της κορυφής.

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, εφόσον χάνει το ματς με τον Λεβαδειακό και δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας με την ΑΕΚ, τότε ο Ισπανός τεχνικός το πολύ-πολύ θα επιδιώξει να τον έχει στον πάγκο στη Ν. Φιλαδέλφεια. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής του μυικού τραυματισμού του.