Βρουσάι: «Όταν ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω - Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα»

Για το ακυρωθέν του τέρμα αλλά και τις αποφάσεις του διαιτητή Πινέϊρο μίλησε ο Μάριος Βρουσάι. 

Βρουσάι: «Όταν ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω - Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα»

Ο Μάριος Βρουσάι πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σκόραρε στο 89' αλλά το VAR ακύρωσε την προσπάθεια του. Ο ίδιος με δηλώσεις του σχολίασε τις αποφάσεις του διαιτητή ενώ τόνισε πως ήθελε να κλάψει όταν είδε πως το γκολ του δεν μέτρησε.

«Μετά που το ακύρωσαν το γκολ, ήθελα να κλάψω και ειδικά όπως εξελίχθηκε το ματς με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Όταν σκόραρα, πανηγύρισα με την ψυχή μου, αλλά στο τέλος δόθηκε οφσάιντ.

Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ποιοι είμαστε. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας έδωσε ώθηση. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίζαμε το ματς, αλλά στην ουσία ήταν σαν να το χάσαμε. Το ίδιο συνέβη και στην Λεωφόρο», είπε στην αρχή και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή.

«Πολλές φορές η μπάλα δεν σε θέλει, αλλά εμείς δείξαμε ότι δεν σταματάμε. Το θέλαμε πολύ σε σχέση με τον αντίπαλο. Εμείς παίξαμε με 10 παίκτες, αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε καθυστερήσεις. Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Κάποιες κίτρινες επίσης, όπως ειδικά η πρώτη του Σωκράτη δεν ήταν καν κάρτα. Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να το διεκδικήσουμε».