ΠΑΟΚ: Δανεικός στην Κουϊαμπά ο Κουαλιάτα - Νέα πρόταση για Κούτσια η Σικάγο Φάιρ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με την Κουϊαμπά για τον δανεισμό του Κουαλιάτα, την ίδια ώρα που η Σικάγο Φάιρ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Γιώργου Κούτσια.

ΠΑΟΚ: Δανεικός στην Κουϊαμπά ο Κουαλιάτα - Νέα πρόταση για Κούτσια η Σικάγο Φάιρ

Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε η Σικάγο Φάιρ για την απόκτηση του Γιώργου Κούτσια.

Η ομάδα του MLS κατέθεσε πρόταση ύψους 2,5-3 εκατομμυρίων ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον 19χρονο επιθετικό, προσφέροντας παράλληλα τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500.00 ευρώ.

Ο Κούτσιας από την μεριά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα του Σικάγο και το μόνο που απομένει είναι να δώσει το πράσινο φως ο ΠΑΟΚ. Ο νεαρός Έλληνας παραχωρήθηκε δανεικός στον Βόλο το περασμένο καλοκαίρι, μετράει ήδη 24 συμμετοχές τις οποίες έχει συνδυάσει με 4 γκολ.

Την ίδια ώρα, ο «δικέφαλος του Βορρά» έφτασε σε συμφωνία για τον δανεισμό του Νίκολας Κουαλιάτα στη Κουϊαμπά, η οποία αγωνίζεται στη Βραζιλία.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε στους Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι του 2022 έπειτα από μία τριετία στους Μοντεβιδέο Ουόντερερς, αλλά έως τώρα έχει κάνει πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και μία με τον ΠΑΟΚ Β’.