Ολυμπιακός: Ανυπομονησία για Χάμες και ντέρμπι

Μεγάλα αφιερώματα στην Κολομβία για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός λόγω Χάμες. Περιμένουν να δουν τον αγώνα, ασχολούνται και με τον διαιτητή! 

Ολυμπιακός: Ανυπομονησία για Χάμες και ντέρμπι

Στην Κολομβία κάθε θέμα που έχει να κάνει με τον Χάμες Ροντρίγκες απασχολεί το φίλαθλο κοινό της πατρίδας του άσου του Ολυμπιακού. Λογικό χάρη στην καριέρα που έχει κάνει. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει αρχίσει από τώρα η ανυπομονησία των συμπατριωτών του για το επερχόμενο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Σε διάφορα ΜΜΕ της χώρας γίνεται λόγος για τους φίλους του Ολυμπιακού που θα γεμίσουν το γήπεδο και περιμένουν από τον Χάμες να ηγηθεί για τη νίκη, αναφέρεται φυσικά η σημασία που έχει το αποτέλεσμα του αγώνα για τη μάχη του τίτλου στην Ελλάδα, ενώ δεν έχουν παραλείψει να τονίσουν τον έντονο κλίμα που υπάρχει πριν από τον αγώνα παραθέτοντας και λεπτομέρειες για την επιστολή του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ σχετικά με το διαιτητή της αναμέτρησης.

Εννοείται ότι λόγω και της διαφοράς της ώρας πολλοί Κολομβιανοί θα αλλάξουν το πρόγραμμά τους και θα ψάξουν τρόπο να δουν τον συμπατριώτη τους σούπερ σταρ στο ελληνικό clasico. Εδώ το κάνουν για αγώνες μικρότερης σημασίας.