Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη του Μίτσελ στον Κανός

Ο Μίτσελ εμπιστεύεται τον Σέρτζι Κανός και θα του δώσει φανέλα βασικού στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη του Μίτσελ στον Κανός

Στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Σέρτζι Κανός έπαιξε βασικός για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός εξτρέμ με ένα γκολ, δύο ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Λαμία ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ εμπιστεύεται απόλυτα τον συμπατριώτη του και θα τον έχει βασικό το Σάββατο το βράδυ. Αυτό είναι ένα από τα σίγουρα για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Και οι λόγοι που συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι συγκεκριμένοι με τον Κανός να έχει κερδίσει και με το παραπάνω τον προπονητή του. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός στα ματς που έχει παίξει έχει βγάλει επιθετικό και έχει μία τάση να πηγαίνει τη μπάλα μπροστά. Δεν παίζει καθόλου πίσω τη μπάλα και βοηθάει την ομάδα του να δημιουργήσει καταστάσεις.

Σε αυτά τα ματς που έχει αγωνιστεί ο Κανός έχει δείξει και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που δεν το βρίσκεις εύκολα σε εξτρέμ. Είναι πολύ καλός και στο τακτικό κομμάτι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν μη τι άλλο κάνει αρκετές δουλειές μέσα στο γήπεδο και βοηθάει πολύ ακόμη και στην πίεση.

Έχει την ικανότητα να δίνει πλάτος στο γήπεδο, αλλά παράλληλα μπορεί να παίξει και προς τον άξονα. Δεν έχει δείξει ότι είναι ο εξτρέμ γραμμής, αλλά συμβάλλει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Γι' αυτό ο Μίτσελ θα τον ρίξει στην «μάχη» σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό ματς για την ομάδα του Πειραιά.