ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα, αλλά με Γαλανόπουλο η προπόνηση ενόψει Αστέρα

Χωρίς τον Ντομαγκόι Βίντα, που απουσίαζε λόγω ίωσης, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (25/5).

ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα, αλλά με Γαλανόπουλο η προπόνηση ενόψει Αστέρα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (25/2, 17:30), συνεχίστηκε χωρίς τον Ντομαγκόι Βίντα, αλλά με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Γαλανόπουλου στην προπόνηση της Τετάρτης (22/2).

Ο Κροάτης ταλαιπωρείται από μια ίωση και έμεινε σπίτι του, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ματς με τον Αστέρα, όπου είναι τιμωρημένος ο Μουκουντί.

Από την άλλη μεριά, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο, που επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα μετά την αδιαθεσία που τον άφησε έξω από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και είναι κανονικά στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Αυτό δεν ισχύει για τον Φερνάντες, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του και αναμένεται προσεχώς να μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι Φαν Βέερτ, Μαχαίρας έκαναν θεραπεία. Ο Μοχαμάντι εκτιμάται ότι θα συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.