«Ξένο σώμα» ο Άβιλα στον Ολυμπιακό και «ρεζέρβα» στην Λουντογκόρετς

Ο Άβιλα συνεχίζει την καριέρα του στην Λουντογκόρετς, αλλά εξελίσσεται σε μία «ρεζέρβα» για τους πρωταθλητές Βουλγαρίας.

«Ξένο σώμα» ο Άβιλα στον Ολυμπιακό και «ρεζέρβα» στην Λουντογκόρετς

Ο Άβιλα Γκόρντον έφυγε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον Ολυμπιακό. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το «παράθυρο» στην Βουλγαρία δεν έκλεινε στις 31 Ιανουαρίου και αφού είδε ότι είχαν στενέψει αρκετά τα χρονικά περιθώρια για να συνεχίσει την καριέρα του σε Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία ή Τσάμπιονσιπ, αποφάσισε να πει το «ναι» στην Λουντογκόρετς.

Από την ημέρα που ο Ισπανός μπακ πήγε στους πρωταθλητές Βουλγαρίας, δεν έχει καταφέρει ακόμη να παίξει βασικός σε κανένα από τα τρία ματς που έχει δώσει η νέα του ομάδα.

Στο πρώτο ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα που κέρδισε 2-1 η Λουντογκόρετς εκτός έδρας, ο Άβιλα δεν αγωνίστηκε λεπτό.

Στη συνέχεια, οι Βούλγαροι φιλοξενούσαν την Άντερλεχτ για τα «μπαράζ» του Europa Conference League, αλλά και αυτό το ματς το είδε από τον πάγκο.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λουντογκόρετς το έκανε στο τελευταίο χρονικά ματς με την Σλάβια Σόφιας στο Ράζγκραντ (νίκη με 2-1). Μπήκε στο 78ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο κόουτς Άντε Σιμούντζα τον έριξε στη μάχη για να βοηθήσει επιθετικά την Λουντογκόρετς και η αλήθεια είναι ότι στο τέλος η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ στο 90’.

Σύμφωνα με όλα όσα λένε στην Βουλγαρία, ο λόγος που ακόμα δεν έχει πάρει φανέλα βασικού είναι ότι θέλει δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Εφόσον φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, τότε θα αρχίσει σιγά-σιγά να κερδίζει τη θέση του στην ενδεκάδα.