Πετράκης: «Είχαμε προβλήματα στις συνεργασίες»

Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης, αναφέρθηκε -έπειτα από την ήττα από τον Ατρόμητο- στις αδυναμίες, αλλά και στην προοπτική βελτίωσης των βοιωτών στη συνέχεια του πρωταθλήματος  

Πετράκης: «Είχαμε προβλήματα στις συνεργασίες»

Στις αδυναμίες του Λεβαδειακού αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης έπειτα από την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς που έκανε ντεμπούτο στους βοιωτούς εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια της περιόδου:

«Ήταν δύσκολη εξαρχής η αποστολή στο Περιστέρι για τον Λεβαδειακό, δεν του πήγε και το ματς όπως θα ήθελε, ωστόσο ο έμπειρος κόουτς Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε με θετικά σχόλια για την προσπάθεια των «πράσινων» στο πρώτο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο τους: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στις συνεργασίες μας από τα πλάγια. Εκεί τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Προφανώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς το γεγονός πως μείναμε με δέκα παίκτες.

Από εκεί και πέρα, δεθήκαμε όπως είναι φυσικό, επιθέσεις στον ανοικτό χώρο που υποχρεωθήκαμε να αφήσουμε στον αντίπαλο, που αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παρά το γεγονός πως χάσαμε, για μένα το αποτύπωμα είναι θετικό και θεωρώ πως μπορούμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».