Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ο Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/2), έχοντας φορτίσει τις... μπαταρίες του.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ο Χάμες

Ο λόγος που ο Χάμες Ροντρίγκες δεν έπαιξε στο ματς του Ολυμπιακού με την Λαμία, δεν ήταν επειδή αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Απλώς, ο Μίτσελ προσπαθεί να κάνει και μία διαχείριση...

Είχε κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικές. Μάλιστα, αρχικά υπήρχε η σκέψη να πήγαινε με Χάμες και Φορτούνη στην ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία.

Τελικά, αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να μην ταξιδέψει καν στην Φθιώτιδα, έτσι ώστε ο Κολομβιανός να κάνει εντατικό ατομικό πρόγραμμα και να προετοιμαστεί για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (25/2).

Ο Χάμες λοιπόν θα φορτσάρει στις προπονήσεις που ακολουθούν και ο Μίτσελ θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά. Εννοείται ότι το πλάνο νίκης που σχεδιάζει ο Ισπανός τεχνικός έχει τον Κολομβιανό σούπερ σταρ στην αρχική ενδεκάδα.

Αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα και βάσει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, ο Μίτσελ φαίνεται ότι καταλήγει σε μία τριάδα με Χάμες, Μπιέλ και Κανός που θα πλαισιώσει τον Μπακαμπού στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν θα μπορέσει να βοηθήσει λόγω της θλάσης που αποκόμισε από το ματς της Λαμίας, ενώ ως εναλλακτική λύση από τον πάγκο θα μπορέσει να έρθει ο Κώστας Φορτούνης.